Hur tjäna pengar när du inte kan lämna ditt hus

Det var inte så länge sedan att arbeta hemifrån var bara en rördröm. Men genom historien har det alltid funnits någon typ av “tjäna pengar hemifrån.”Naturligtvis, idag, arbetar hemifrån med lätthet har varit med ett stort tack till framsteg inom teknik.

Arbetet hemifrån krav har blivit en nödvändighet i en pandemi där du inte kan lämna ditt hus. Kanske tidigare har du arbetat hemifrån eftersom du inte har råd med barnomsorg, har ett medicinskt tillstånd eller du kan vara introverta och bara föredrar att stanna hemma. Men i dag följer du order om att stanna hemma på grund av Covid-19.

Oavsett anledningen till att du har arbetat hemifrån, Det finns gott om sätt du kan fortfarande tjäna pengar, till exempel följande 30 sätt.

 1. Få betalt för dina åsikter.

Kommer att ta online-undersökningar för att bli rik? Nepp. I de flesta fall varierar utbetalningen endast mellan $ 0.50 till $ 3 per undersökning, men det är ett enkelt sätt att tjäna lite extra pengar, vanligtvis i form av poäng som kan lösas in för presentkort, när du har lite driftstopp.

Några av de mest kända platserna är Swagbucks, Survey Junkie och inboxdollar. Du kan också titta på Amerikansk Konsumentutlåtande och Opinionsutpost.

Du kan tjäna lite mer pengar genom att delta i online fokusgrupper eller testa produkter hemma. Den extra fördelen är att du har potential att göra ett par hundra dollar varje månad. Kolla Användarintervjuer, FocusGroup.com eller Respondent.io. – herr talman!

 1. Testa webbplatser.

Vanligtvis kan du tjäna mellan $ 5 till $ 20 per timme testa webbplatser. Det finns dock en möjlighet att göra så mycket som $60 per timme. Bäst av allt? Du behöver inte ha några avancerade tekniska färdigheter för att göra detta. Du får betalt för din feedback om design, funktionalitet och layout på en webbplats.

UserTesting, Registrera, TestingTime och är några av de platser där du kan hitta denna sida spelning.

 1. Installera några nya appar.

Återigen, du kommer inte att bli miljonär gör detta. Men det är förmodligen den minsta ansträngning du måste göra för att tjäna pengar. När allt kommer omkring, allt du behöver göra är att installera vissa appar på telefonen. Så ja.

Med detta i åtanke, här är 10 appar som kan göra dig pengar:

Wikibuy. Det finns två sätt du kan tjäna pengar med denna app; tjäna belöningar när du handlar och det lokaliserar de bästa erbjudandena. Skärmlift. Så länge du har denna Android app som din första skärm, kan du tjäna poäng eller ” hissar.” Robinhood. En micro-investing app som låter dig komma igång för bara $1. Rakuten. Tidigare känd som eBates, kan denna app du tjäna cashback när du handlar. Slidejoy. Använd din låsskärm och ta dig några kontantliknande belöningar. Sweatcoin. Du kan tjäna belöningar bokstavligen för att gå runt. Fronto. Här är en annan låsskärmapp där du kan byta poäng för Amazon, Google Play, Target, Walmart, iTunes eller PayPal presentkort Släppa. Handla och lösa in dina poäng på platser som Amazon eller Netflix. Foap. Om du ständigt tar bilder på din smartphone, kanske du kan se dem till varumärken. Ibotta. En populär cashback app där du får $ 20 bara för att använda den.

 1. Nedstorlek och declutter.

Eftersom du inte lämnar ditt hem, kan du lika gärna gå alla Marie Kondo på vad du inte längre behöver. Säker. Några av de saker som du ägde kan behöva skrotas eller doneras. Men du kan också tjäna pengar på dina värdefulla ägodelar.

Du kan lista dessa objekt på välkända marknadsplatser som eBay, Craigslist, LetGo eller Facebook Marketplace. Eller, du kan vända dig till en viss webbplats som:

Du kan också gå gamla skolan och planera en loppmarknad. Kom bara ihåg att ha detta på ett populärt datum och tid, gör lite reklam och acceptera flera former av betalningar.

 1. Hyr ut dina oanvända objekt.

Vill du inte skiljas från dina ägodelar? Ingen fara. Du kan fortfarande tjäna pengar genom att hyra ut dem. Exempel:

 1. Sälj Gamla presentkort.

Har du ett oönskat eller oanvänt presentkort? Låt det inte gå till spillo. Istället sälja dem online via webbplatser som CardCash. Du får upp till 92 procent cashback eller handel för mer.

 1. Tjäna pengar från soporna.

Innan du kasta bort eller återvinna dina matpaket, se om du kan sälja dem på webbplatser som eBay. Det betyder förstås inte att du pawning av ditt bokstavliga skräp. Till exempel kanske folk vill köpa saker som General Mills Boxtops för utbildning eftersom de kan lösas in.

 1. Bli en bloggare, YouTuber eller podcaster.

Rättvis varning. Du kommer inte att tjäna pengar över en natt. Men om du konsekvent leverera kvalitet innehåll Detta är ett beprövat sätt att göra en levande från bekvämligheten av ditt hem.

Naturligtvis, innan du kommer dit, måste du först bestämma vilka insikter du vill dela. Helst bör detta vara ett område som du är bekant med och det bör vara unikt. Du måste också investera i en domän, hosting och främja ditt innehåll.

När du bygger en följande, Det är då du börjar dra nytta av din blogg, YouTube-kanal eller podcast. Du kommer att kunna göra detta genom annonser och affiliates. Om du är riktigt kunnig, kanske du också vill dela din egen merch.

Relaterat: radikala förändringar som behövs för att fastställa riktlinjer för kvinnor under arbetet hemifrån

 1. Starta din egen e-handel företag.

Ett försökt och Sant sätt att tjäna pengar hemifrån är genom att ha din egen e-handel webbplats. Tack vare lösningar som Shopify, BigCommerce eller WooCommerce har det aldrig varit lättare att bygga, hantera och marknadsföra din butik.

Precis som blogga, dock, du behöver göra lite arbete upfront och ha tålamod. Du måste bestämma vilka objekt du ska sälja och hur du ska sprida ordet om din webbutik.

 1. Pengar på hantverk och hobbies.

Älskar du att baka, göra ljus, renovera möbler eller skapa konst? Om så är fallet, varför inte tjäna pengar på att göra något som du redan tycker om att göra? Bara lista dina handgjorda objekt på webbplatser som Etsy. Och ännu bättre är detta ett utmärkt sätt att tjäna en passiv inkomst.

 1. Köp och sälja biljetter (lagligt).

Du kan använda legitima och lagliga biljett mäklare webbplatser som TicketMaster, StubHub, SeatGeek eller VividSeats att skopa upp biljetter för hög profil och sälja dem online.

 1. Gå in på frilansmarknaden.

När du tänker på personer som arbetar hemifrån, tänker du förmodligen omedelbart på frilansarbete. Och av goda skäl. Oavsett vilken skicklighetsnivå eller expertis du har, finns det en öppning som bara väntar på. Allt från virtuella assistenter till författare till grafiska designers till marknadsförare är upp till spel.

Naturligtvis är ju mer erfarna och specialiserade dina färdigheter desto mer kommer du att göra. Men om du just har börjat, kan du snabbt hitta arbete på frilansande marknadsplatser som Fiverr, Toptal, Flexjobs, UpWork eller Remote.co. – herr talman!

 1. Titta på TV eller videor.

Du kanske tror att detta är för bra för att vara sant. Men det är på riktigt. InboxDollars, som ett exempel, kommer att betala dina faktiska pengar för att titta på korta videoklipp. Du kan också gå med Nielsen eller vara lycklig nog att bli en Netflix tagger.

 1. Spela.

Allvar. Webbplatser som Swagbucks, Lucktastic, Second Life eller Mistplay kommer att betala dig för att spela spel. Vanligtvis är detta i form av presentkort, men vissa kommer att kompensera dig via PayPal. Hur mycket du tjänar varierar beroende på spelet och hur mycket tid du investerar.

 1. Investera, investera och investera.

Min pappa, i sin oändliga visdom, brukade säga att det tar pengar att tjäna pengar. Och ja, det är sant-särskilt när det gäller att investera.

Om du har fonderna finns det flera sätt du kan investera för att göra en solid avkastning.

Naturligtvis finns det vanliga misstänkta som obligationer, aktier och fastigheter. Men du bör också tänka utanför lådan. Till exempel kan du investera i:

 1. Bli en P2P långivare.

En annan populär och legit sätt att säkra en över genomsnittet avkastning på investeringar är genom person-till-person utlåning på webbplatser som Prosper och LendingClub.

 1. Vänd webbplatser.

Precis som att upprätta din blogg, detta kommer att ta lite arbete upfront. Om du börjar från början innebär det att hitta en nisch, köpa en domän och värd, lägga till innehåll och sedan köra trafik till webbplatsen. När det har något värde kan du lägga upp det på Flippa.

Eller, du kan köpa en befintlig webbplats och piffa upp det. Det är som att köpa ett hem och ombyggnad för att öka dess värde.

 1. Själv publicera en eBook.

Oavsett om du har en fascinerande historia att berätta eller vill dela din expertis, kan du skriva din egen bok. Därifrån kan du själv publicera den med hjälp av företag som Amazon Kindle Direct Publishing, Apple Books, IngramSpark och BookBaby.

Bonus tips: öka din försäljning genom att spela in en ljudversion av din bok.

 1. Sälj din expertis.

Är du expert på en specifik fråga? Om så är fallet kan du utnyttja din kunskap och expertis genom att vara värd för webbseminarier eller utforma en online-kurs. Du kan också svara på frågor på marknadsplatser som JustAnswer.

Relaterat: Värd ett Webinar eller Streaming på Zoom eller Rycka? Här är installationen du behöver.

 1. Lektioner eller handledare.

Det finns faktiskt ett antal sätt att gå om detta. Till exempel, om du vet hur man spelar piano, och du har en i ditt hem, kan du ladda eleverna för lektioner. Om du är en whiz på matte, kan du handledare kämpar gymnasieelever.

En annan idé skulle vara att gå 100 procent virtuell. Chegg, utbildning först, och VIPKid kommer att betala din timme priser för att handleda människor på nätet. Tänk bara på att en TEFL-certifiering kan krävas.

 1. Starta ett call-center.

Det är inte ovanligt för företag att outsourca sina kundservice reps till at-home-arbetare. Medan du kan använda webbplatser som Flexjobs för att säkra denna typ av arbete, företag som Arise ger Dig möjlighet att etablera din egen virtuella call center.

 1. Arbeta som chattoperatör.

Lönen är inte bäst — det börjar vanligtvis på $ 11 per timme. Men, om du är en snabb typ och har starka kundservice färdigheter, Detta är en annan legit sätt att tjäna pengar från de vänliga gränserna för ditt eget hem.