Hur mycket kostar är en sexdocka?

Nu kanske du vill veta hur mycket är en sexdocka eller sexdockor via Snorbilligt ändå? Det finns tre klassificeringar av sexdockor:

Standard Real dolls via realdoll.fr, de är inte anpassningsbara och är vanligtvis gjorda av billigare material. Kostnad: $ 50-500 Vilket du kan hitta på seksinukke!

Högkvalitativa sexdockor, de är gjorda av kvalitet TPE-material och är mer livliknande. Anpassning finns med deras hår, ögonfärg, könshår och tillbehör. Trots de stora anpassningsalternativen är de inte lika dyra som sexdockor med artificiell intelligens. Kostnad: $ 300- $ 3000

Fullt realistiska sex dolls med artificiell intelligens, artificiella Intelligensköndockor är de dyraste. De är mycket anpassningsbara. Nästan vilken del av dockan som helst kan uppgraderas, från ansikte, kropp och tillbehör. Könshår, Piercingar och till och med fräknar och tatueringar erbjuds på begäran. De ser ut och känns som den verkliga real dolls versionen av de hetaste kvinnorna på planeten. Kostnad: $ 4,000 – $ 20,000.

Se också: https://www.vrsexleksaker.se/sexdocka/

Vill du veta “var kan jag få en sexdocka”? Titta inte längre än vår butik. Hitta den perfekta dockan för dig med oss på sexdukkensexdukken.com.